Gesprekken rond het kampvuur, omringd door bergtoppen, stilte en een prachtig overweldigend berglandschap. Of juist slapend onder de sterrenhemel midden in de wildernis in Afrika, omringd door wilde dieren. De dagen vul je met adembenemende wandeltochten door ongerepte natuur zonder besef van tijd, agenda, mail en telefoon. Zie jij het voor je?

De kracht van de natuur op persoonlijk leiderschap is ongekend. Dat realiseerden founding fathers van de Foundation for Natural Leadership (FNL) Herman Wijffels, Anthony Burgmans en Johan Bontje zich jaren geleden al. Inmiddels is de FNL toonaangevend bij de organisatie van  transformatie programma’s in de natuur.  Een persoonlijk leiderschapstraject van een half jaar met als hoogtepunt een meerdaagse trail in Europa of Afrika.

Op 17 mei organiseren Laura Ozinga, Robbert Janssen en Sandra Schotsman een kennismakingsmiddag met de FNL. In een ontspannen sfeer wordt uitleg gegeven hoe de natuur ons kracht geeft en ons inspireert in leiderschap. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van diverse meerdaagse leiderschapsprogramma’s naar onder andere Afrika, Europa en Nederland.

We willen jou inspireren en laten ervaren wat de natuur voor jou kan betekenen in het kader van je persoonlijke en leiderschapsontwikkeling. Ben je nieuwsgierig en heb je zin om met ons mee te gaan op ontdekking?


Programma
Vanaf 13.00 uur staat koffie en thee voor je klaar en rond 17.00 eindigen we het programma.

Waar
Gasterij Stadtzigt
Meerkade 2a
1412 AB Naarden

Kosten
Om de kosten voor de middag te dekken (locatie en catering) stellen we een contante bijdrage voor van € 25,-.
 
Zin om te komen?
Wij verwelkomen je graag! Meld je aan door voor 15 mei een mail te sturen naar info@naturalleadership.eu

Neem geschikte kleding en schoeisel voor buiten mee!

 

 

Back to overview