Jaargang Natuurlijk Leiderschap “in het ritme van de seizoenen”

Rust en ruimte zijn essentieel om te komen tot verhelderende antwoorden op het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap. Daarom organiseren we de jaargang FNL Natuurlijk leiderschap; een leiderschapsprogramma, dat is verankerd in tijd en in de natuur. In het ritme van de seizoenen aandacht voor jouw persoonlijke groei.

Dit programma kan gericht zijn op enerzijds het verankeren van hetgeen je in de trail hebt ontdekt en hier verder een verdieping in wil maken, dan wel een eerste kennismaking zijn met Natuurlijk Leiderschap in het ritme van de seizoenen.

Beleef bewust de symboliek en persoonlijke betekenis van de seizoenen, de herfst, winter, lente en zomer. Samen op een plek dichtbij de natuur bewust aandacht te geven aan hetgeen je raakt en inspireert. Door reflectie en ruimte voor je eigen ontwikkeling creëer je de rust voor het nemen van keuzes die er werkelijk toe doen.

Door deelname aan deze leergang geef je jezelf de mogelijkheid om het contact met jezelf te verdiepen. Het helpt jou je leven (en dus ook je werk) op een plezierige en structurele manier richting te geven en je legt daarmee een fundament onder je eigen ontwikkeling.

Onze professionele ondersteuning is gericht op het ontsluiten van jouw natuurlijk leiderschap en potentie. We gebruiken daarbij “De Reis van de Held” van Joseph Campbell en werkvormen die fysiek, mentaal en emotioneel ondersteunend zijn. Aan de hand van je eigen vragen doorloop jij, in lijn met de seizoenen, je persoonlijke ontwikkelingsreis. Daarnaast krijg je praktische ‘tools’ aangereikt om jouw ontwikkeling in de hectiek van alle dag levend te houden.

De 24 uurs Pitstops houden we in Nederland, op een locatie in de natuur. We starten ieder seizoen op donderdagmiddag 16:00 uur en eindigen op vrijdagmiddag rond 16:00 uur.

Belangrijk om te weten

Om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven, werken wij met 2 begeleiders met een kleine groep van maximaal 10 deelnemers

  • Deelname aan de jaargang kost € 2.700,-.(exclusief 21% BTW) De kosten voor verblijf, eten en drinken bedragen 
    € 750,- (excl. 9% btw).

Data

16 & 17 september 2021

9 & 10 december 2021

17 & 18 maart 2022

9  & 10 juni 2022

Date 16/09/21 - 10/06/22
Group Mixed
Location Nederland
Get in touch

Stories

Share

Facilitators

Get in touch

Are you curious to learn more about this programme? Please send us a message and we will contact you.